- بررسی تخصصی
- مشخصات
- نظرات مشتریان
باکس ذغالی باربیکیو گازی
این باربیکیو گازی با قرار گیری یک عدد باکس ذغال به عمق ۹ سانتی متر و مشبک و لعاب شده می تواند به عنوان کباب پز ذغالی استفاده شود. لعاب شدن باکس باعث دوام و استحکام بیشتر باکس شده و به هیچ عنوان در حرارت بالای ذغال خراب نمی شود.
جنس بدنه باربیکیو گازی و ذغالی:
جنس بدنه باربیکیو گازی و ذغالی ۱۱۰ سانتیمتری ساخته شده در کارخانه آشپزخانه تهران از ورق روغنی با رنگ الکترواستاتیک کوره ای (در حرارت حداکثر ۲۵۰ درجه سانتی گراد در مدت ۳۰دقیقه) ساخته می شود که به شدت در برابر زنگ زدگی بسیار مقاوم می باشد.
به منظور بالا بردن چسبندگی رنگ کوره ای بر روی دستگاه باربیکیو، قبل از رنگ آمیزی مراحل سه گانه ی چربی زدایی، زنگ زدایی و فسفاته کاری و سپس استفاده از یک لایه آستری به عنوان زیر سازی رنگ پودری رعایت می شود.
جوشکاری کامل آرگون و برش دقیق بوسیله دستگاه لیزر استحکام باربیکیو را بسیار بالا می برد. چهار عدد چرخ گردان که بر روی دو عدد نبشی پیچ می شود متحرک بودن این باربیکیو را امکان پذیر می نماید.
در قسمت پایین، دو درب بسیار زیبا تعبیه شده است که یک کمد جادار را به مشتریان این باربیکیو هدیه می کند.در بسیاری از بالکن ها همیشه لوازم غیر ضروری وجود دارد که برای جلوگیری ازایجاد منظره نامرتب و بهم ریخته از این کمد جادار استفاده می شود.
در مدل باربیکیو با گاز کپسولی کابینت پایین می تواند محلی برای قرارگیری کپسول گاز نیز باشد.
دو عدد کشو کوچک در بالای کابینت تعبیه گردیده است. یک کباب پز حرفه ای همیشه یک سری از متعلقات کاربردی را نیز به همراه باربیکیو خریداری می نماید.
فندک، بادبزن، سیخ استیل، کاردک استیک، چنگال استیک، سبد سرخ کن، صفحه چدن گریل، ظرف پیتزا و … که به راحتی درون کشو قرار می گیرند.
سینی چکه گیر را می توان یکی از اجزای مهم کباب پز گازی در نظر گرفت. این سینی دقیقا در زیر برنر های کباب پز قرار گرفته و تمامی تکه های آشغال به درون آن ریخته می شود و مانع کثیف شدن داخل باربیکیو می شود.
از کاربرد های مهم سینی چکه گیر این است که قبل از روشن نمودن کباب پز سینی را پر از آب می کنیم و در زمان پخت کباب ، روغن کباب و یا اشک کباب درون آب ریخته شده و مانع دود کردن زیاد کباب پز می شود و یکی از مشکلات اساسی و مزاحمت برای همسایگان در بالکن برطرف می شود.
قرار گیری لوله کشی ها و شیرهای گازی در محلی خارج از حرارت داخل کابین، ایمنی باربیکیو را بالا می برد. برای اجاق گاز یک عدد شیر، برای سرخ کن یک عدد و برای کباب پز دو عدد شیر در این باربیکیو تعبیه شده است.
وجود بزرگترین سایز اجاق گاز خانگی برای شعله باربیکیو و قرار گیری رویه شعله صنعتی و آب کروم شده، باعث شده که از این باربیکیو به عنوان وسیله پخت و پز نیزاستفاده نماییم.
سرخ کن باربیکیو
سرخ کن، می تواند کمک فراوانی به آماده سازی یک بشقاب کامل غذایی به ما بکند، هر بشقاب کامل شامل پروتئین ، سبزیجات و نشاسته می باشد که با سرخ کردن سیب زمینی و یا انواع مواد غذایی می توانیم یکی از سه دسته اصلی هر بشقاب را تولید نماییم.
سبد سرخ کن باعث می شود زمانی که سرخ کردن به اتمام رسید ، سبد را بالای محفظه ی سرخ کن قرار داده تا روغن غذا بصورت کامل بچکد . با پر کردن مخزن بن ماری با آب می توانیم به عنوان پخت و پز نیز از این سرخ کن استفاده کنیم.
در مواقعی که تعداد مهمان ها زیاد است این مخزن می تواند به عنوان گرم نگه دارنده کباب نیز مورد استفاده قرار گیرد. برنر استیل که با یک جرقه زن روشن می شود حرارت مورد نیاز سرخ کن را تامین می نماید.
کباب پز گازی
قسمت بعدی باربیکیو ۱۱۰ سانتی متری مدل BSRC110 کباب پز گازی می باشد که توسط دو عدد شیر مجزا روشن می شود که این به دلیل آن است که زمانی که تعداد سیخ کباب ها کم است بتوانیم از یک بخش از کباب پز استفاده کنیم.
دلیل دیگر استفاده از دو شیر مجزا رساندن بهتر گاز به برنرها و درنتیجه سوخت بهتر و ایجاد شعله آبی در باربیکیو می باشد.
چدن کباب پز بر روی برنر قرار گرفته و زمانی که می خواهیم از کباب پز استفاده کنیم در ابتدا شعله ها را روشن کرده و زمانی که چدن ها گرم شد کباب پز شروع به پخت کباب می نماید.
نکنه مهم : در نظر داشته باشید گرمای چدن موجب پخت کباب شود و استفاده از شعله مستقیم برنر ها موجب سوختن کباب ها خواهد شد.
در صورتی که بخواهیم به عنوان استیک پز از این دستگاه استفاده کنیم می توانیم از چدن صاف و یا شیار دار استفاده نموده و مستقیم بر روی کباب پز قرار داده و پخت استیک را انجام می دهیم.
این کباب پز دارای دو درب است که یکی صاف و یکی دیگر نیم دایره است. درب نیم دایره بر روی کباب پز قرار می گیرد و از دوقسمت تشکیل شده است که قسمت عقبی ثابت و قسمت جلویی متحرک می باشد.